Werving & Selectie

De zoektocht naar een nieuwe collega liever uitbesteden aan een professionele partij? Nikkel at work helpt bedrijven graag bij de Werving & Selectie van vaste medewerkers. Wij nemen het hele recruitmentproces uit handen en vinden snel de perfecte collega. De opdrachtgever houdt hierbij de regie in handen.

Werkwijze

We starten elk traject met het in kaart brengen van het functieprofiel en het opstellen van een vacaturetekst, dit alles op basis van goed overleg met de opdrachtgever. Wij searchen en selecteren de mensen met de best passende profielen en voeren een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek met hen. We houden rekening met specifieke wensen van en de organisatiecultuur bij de opdrachtgever. De kandidaten met de beste fit komen op gesprek. Als de juiste kandidaat gevonden is, treedt hij of zij direct in dienst.

Nikkel at work maakt het verschil

Goede mensen maken een geweldig bedrijf. Om dat ene talent te vinden voor die lastige vacature, kruipen we in de huid van de opdrachtgever, zodat wij precies weten wat er gevraagd wordt. Wij van Nikkel at work zijn ervaren en kundig, hebben een brede HR achtergrond en kunnen hierdoor meedenken over de Werving & Selectie procedures en het totale HR proces. We hebben een grondige manier van werken en kiezen bewust voor een persoonlijke benadering; we willen onze opdrachtgevers en kandidaten echt leren kennen. Dit zorgt voor een stevig en betrouwbaar netwerk van bedrijven en kandidaten. Niks is mooier om hiertussen de optimale verbinding te maken!

Neem daarom bij een Werving & Selectie vraagstuk contact op met Nikkel Abbing op 06-27870101 of Stan Spierings op 06-83527171.