Werving en Selectie

Hoe vinden we de juiste kandidaat? Aannemen van talent is geen alledaagse bezigheid. ‘Zoeken & Vinden’ van de juiste medewerkers is ons vak. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om bedrijfsculturen te begrijpen en vooral om mee te kunnen denken met de stappen die een organisatie wil zetten.

De vertaling hiervan naar een scherp en wervend kandidaten profiel is onze kracht. Hierbij nemen wij het hele proces van A t/m Z uit handen. Vanaf online adverteren en zoeken t/m match en ‘klik’. Uiteraard selecteren we in eerste instantie op basis van CV’s, getoetst aan eisen, ervaring en kennis.

Bij een match volgt een intake gesprek met de kandidaat, hierbij is de mens achter de kandidaat een belangrijke factor en uiteraard is de match met de bedrijfscultuur leading. In overleg volgt mogelijk een assessment waarvoor we een geschikte partner hebben waar we al lang mee samenwerken. Aansluitend worden de geschikte kandidaten voorgesteld aan de opdrachtgever.

Uiteraard werken wij met bekende methodes om de juiste kandidaten te achterhalen, te triggeren en te selecteren. Maar doorlopend zijn we bezig met nieuwe mogelijkheden om onze zoek & vind technieken te verfijnen.

Bij Nikkel at Work hebben ze van ‘ZOEKEN & VINDEN’ van de juiste medewerkers hun vak gemaakt. Een vak dat staat voor het aannemen van talent, een vak waarin ze ook bewezen goed zijn.

Neem contact met ons op.

+31 (0) 6 2728 0101
info@nikkelatwork.nl