Over ons

Nikkel at Work Werving & Selectie zorgt voor de ‘klik’. Een match die veel verdergaat dan de vergelijking van kennis en ervaring met het opgestelde functieprofiel. Een match met het DNA van de opdrachtgever, een goed gevoel of beter gezegd: een ‘klik’.

‘Zoeken & Vinden’ doen we met een focus op food gerelateerde bedrijven en grotere familiebedrijven in het Zuiden van NL. De vacatures in onze portefeuille betreffende functies op gebied van: marketing – sales – accountmanagement – HR en recruitment – midden en hoger management – inkoop. Voor >90% HBO en WO niveau. Daar ligt onze ervaring en blinken we in uit.

Naast werving en selectie bieden we ook detachering als mogelijkheid voor de inzet van (interim) personeel. Nikkel at Work verzorgt hierbij het selectieproces en stelt de kandidaten voor. Geschikt bevonden kandidaten worden geplaatst via een payroll constructie bij de opdrachtgever. Hiervoor werken we samen met een uitstekend payroll bedrijf uit onze regio.


Contact

Nikkel Abbing (Directeur)
T +31 (0) 6 2787 0101
E info@nikkelatwork.nl

Bij Nikkel at Work hebben ze van ‘ZOEKEN & VINDEN’ van de juiste medewerkers hun vak gemaakt. Een vak dat staat voor het aannemen van talent, een vak waarin ze ook bewezen goed zijn.

Neem contact met ons op.

+31 (0) 6 2728 0101
info@nikkelatwork.nl