Parttime Medewerker Salarisadministratie – Regio Eindhoven

Voor onze opdrachtgever in regio Eindhoven, een financieel dienstverlener voor particulieren, ondernemers en vermogenden, zijn we momenteel op zoek naar een parttime Medewerker Salarisadministratie. In deze functie kom je te werken voor een bedrijf met een unieke positie in de markt van onafhankelijk advies. Opgericht door adviseurs met een fiscale en bancaire achtergrond, beschikt de organisatie over een brede expertise. Dat maakt de missie ‘ontzorgen van cliënten’.

Dit ga je doen als Medewerker Salarisadministratie

Als Medewerker Salarisadministratie bij onze opdrachtgever ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van de volledige salarisadministratie van verschillende relaties. Tevens zorg je ervoor dat de personeelsdossiers van de opdrachtgever bijgehouden worden en ook regelmatig up to date worden gemaakt. Je controleert mutaties en declaraties en voert deze in, daarnaast stel je arbeidsovereenkomsten op en zorg je voor correspondentie. Tot slot houd je de cao wijzigingen voor verschillende klanten bij.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een energieke, betrokken en enthousiaste collega, met goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Gezamenlijk met twee andere collega’s zorg jij voor een goedlopende personeels- en salarisadministratie. Je gaat hierbij secuur te werk, signaleert mogelijkheden om de processen efficiënter te laten verlopen en je stelt proactief verbeteringen voor. Je kan daarnaast goed schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden en weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen. Zo krijg jij het werk tijdig klaar. Jouw sterken punten zijn je cijfermatige inzicht en het nauwkeurig werken. Daarnaast:

  • Heb je een mbo werk- en denkniveau met een aanvullende PDL of VPS opleiding;
  • Ben je minimaal twee jaar werkzaam geweest in een soortgelijke functie;
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?         
Je komt te werken in en functie voor tussen de 20 en 28 uur per week. Werktijden gaan in overleg. Daarnaast wordt je een marktconform salaris geboden met passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed werkgeverschap staat bij het bedrijf voorop; je komt terecht in een collegiale en prettige werkomgeving waar een goede sfeer heerst.