Service Desk medewerker

Voor een van onze relaties waar kwaliteit, flexibiliteit, pro activiteit en creativiteit hoog in het vaandel staat zijn wij op zoek naar een Service Desk medewerker. Onze relatie is een professionele, inspirerende en enthousiaste organisatie in de omgeving van Valkenswaard. Als werkgever hebben zij het motto Doen waar je goed in bent, maar je daardoor niet laten beperken!

Wat ga je doen als Service Desk medewerker ?

Als Service Desk medewerker ben je ondersteunend aan interne projecten en projecten bij externe klanten. De klanten en projecten bevinden zich primair binnen grote nationale en internationale organisaties. Geen dag is hetzelfde. Het werk is gevarieerd, zelfstandig en vooral uitdagend. Wij streven ernaar ons kennisniveau hoog en up-to-date te houden. Ze investeren daar actief in middels periodieke interne kennis sessies, trainingen en relevante seminars. Daar wordt ook een inspanning van jou verwacht door actief kennis te vergaren en over te dragen.

Wat verwachten we van je?

  • Beheer van het incident management systeem (registeren en monitoren van incidenten)
  • Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse bewaking van de openstaande incidenten en zorgdragen voor de juiste volgorde van afwerking
  • Communiceren over incidenten naar de klant
  • Zorgdragen voor de verspreiding van kennis van de oplossing zowel intern als extern
  • Ondersteunen daar waar mogelijk bij het oplossen van deze incidenten
  • Uitvoeren van vaste periodieke onderhoudswerkzaamheden bij de klant
  • Je maakt en onderhoudt documentatie van diverse systemen zowel intern als extern
  • Ondersteunen bij technische en software installaties (Windows, SQL, web services, MuleSoft). Dit houdt concreet in het mede voorbereiden en plannen van installaties, zorgdragen dat de juiste documentatie ontstaat en het beheren van deze documentatie

Wat heb jij in huis als Service Desk medewerker?

  • Je hebt minimaal een MBO4 opleiding in de richting informatica afgerond en hebt bij voorkeur 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Het is een pré als je kennis van of affiniteit hebt met de volgende technologieën .NET (ASP.NET, C#, WCF) en HTML, XML, JQuery, JavaScript, Visual Studio 2013/2012 + TFS. Je bent een enthousiaste professional die zowel zelfstandig als in teamverband succesvol kan werken. Je bent analytisch ingesteld en je kan gestructureerd werken. Je bent communicatief vaardig, flexibel, service- en resultaatgericht en een teamspeler

Wat heeft jouw toekomstige werkgever te bieden??

Zij bieden een professionele, dynamische werkomgeving waarbinnen je zelfstandig kunt werken en bovendien veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden ze een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend en kun je flexibel werken.