Allround Marketeer (Breda):

Wil jij als Allround Marketeer altijd bezig zijn met het positioneren van een merk in de markt en het creëren van online content? Zie jij het als een mooie uitdaging om in het diepte te duiken en een marketingstrategie op te zetten voor een toonaangevende leverancier van Exact Software? Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Breda op zoek naar een Allround Marketeer met aantoonbare online ervaring. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle marketingactiviteiten, rekening houdend met de marketing en communicatiestrategie van de organisatie. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur.

Wat ga je doen als Allround Marketeer:

Als Allround Marketeer bij onze opdrachtgever houd je jezelf bezig met het bedenken, ontwikkelen en onderhouden van nieuwe en huidige concepten, websites en proposities gericht op marketingactiviteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen én implementeren van online campagnes, social media, SEO, SEA, de nieuwsbriefmodule en het up-to-date houden van diverse websites. Ook schrijf je creatieve teksten voor de social media kanalen, online advertising campagnes en advertenties. Het organiseren van diverse events behoort tevens tot deze uitdagende functie. Enkele andere taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt en het vertalen naar kansrijke (nieuwe) business activiteiten, met oog voor de concurrentie.
  • De effectiviteit van social media en online marketing omzetten in concrete cijfers.
  • Het verzamelen en analyseren van data en dit omzetten naar informatie voor commerciële doeleinden.
  • Zorgen voor de inzet van digitale marketing en social media door middel van sterke, onderscheidende presentaties.
  • Vanuit het ERP pakket klantdata analyseren en deze informatie omzetten naar concrete tools en acties.
  • Het uitzetten van mailings omtrent deals, pre-orders, nieuwsbrieven en het analyseren van data die hieruit voortvloeit.
  • Het creëren van digitale doelgroepen door middel van digitale platforms en het in kaart brengen van gedragingen en behoeften van deze doelgroepen / markten.
  • Het meten, analyseren en rapporteren van de eigen marketingmiddelen en activiteiten om de effectiviteit en kosten in kaart te brengen en dit te rapporten.
  • Het volgen en beoordelen van bezoekerservaringen en kwaliteit van de bezoekers op websites, Social Media en andere platforms.

Wat heb jij in huis als Allround Marketeer:

Je hebt een HBO opleiding in een commerciële of marketinggerelateerde richting afgerond. Daarnaast heb je minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. SEO en SEA kennen geen geheimen voor je. Je hebt affiniteit met Social Media en online advertising. Als persoon denk je out of the box en beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Verder ben je in staat prima zelfstandig te werken en heb je een uitmuntend analytisch vermogen. Je bent daadkrachtig en toont eigen initiatief. Tot slot beheers je de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.