Marketingcoördinator A. Jansen B.V.

Ben jij een gedreven allround marketeer met een hands-on-mentaliteit en durf je initiatief te nemen? Werk je graag in een informele organisatie waarin je alle ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren? Ben jij thuis in zowel online als offline marketing en heb je affiniteit met grafische vormgeving (DTP)? Dan zijn we voor onze opdrachtgever A. Jansen BV. in Son op zoek naar jou!

Wat ga je doen:

Als marketing medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de coördinatie van alle marketingactiviteiten bij A. Jansen BV. Samen met de Marketing Manager werk je aan een optimale inzet van de verschillende marketing- en communicatietools om de naamsbekendheid en het marktaandeel van A. Jansen B.V. te vergroten. Je hebt vier websites onder je beheer en zorgt voor een optimale online vindbaarheid (SEO en SEA). Je ondersteunt bij het generen van nieuwe leads door middel van emailmarketing, direct mail en de coördinatie van deelname aan beurzen en road shows. Daarnaast onderhoud je social media kanalen en zorg je voor de opmaak van reclame-uitingen en documentatie. Jij coördineert het advertentiebeleid en bent tevens verantwoordelijk voor de redactie en opmaak van het personeelsblad.

Dit breng je mee als Marketingcoördinator:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie / Marketing.
  • Je hebt drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke B2B marketingfunctie.
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.
  • Online marketing (zoals SEO, SEA, social media en CMS) kent voor jou geen geheimen en daarnaast heb je talent voor Adobe.
  • Je bent proactief, gedreven en resultaatgericht.
  • Je hebt eerdere ervaring in grafisch vormgeven.
  • Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits en Frans zijn een pré.

Wij bieden je:

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, alsmede een prettige werksfeer in een gezonde en groeiende onderneming. Hier heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer direct! Voor vragen kan je contact opnemen met Nikkel Abbing, 06-27870101.