Nikkel Abbing, aangenaam!


In 2011 ben ik met mijn bedrijf Nikkel at Work begonnen omdat ik van nature ondernemend en nieuwsgierig ben. Mijn drijfveer voor mijn werk is dat ik ondernemers weer wil laten ondernemen en hen laten doen waar zij goed in zijn. Door voor meerdere bedrijven te werken, blijf ik scherp. Wat ik bij de ene organisatie leer, kan ik bij een ander bedrijf direct weer toepassen.

Collega’s en opdrachtgevers noemen mijn werkhouding flexibel, resultaatgericht en persoonlijk. Die kenmerken vormen ook het criterium voor alle medewerkers die vanuit Nikkel at Work werkzaamheden verrichten. We willen u op een resultaatgerichte manier & op maat ontlasten op het vlak van HR.

Nikkel at Work beschikt over jarenlange ervaring in HR binnen diverse branches. Ook blijven wij goed op de hoogte van de laatste regels en wetgeving door het bijhouden van vakliteratuur en bijscholing. Wij kunnen de HR rol prima voor u vervullen op basis van regulier overleg. U geeft aan wat en hoe u het wenst, wij geven advies en voeren uit. Het is dus niet nodig een interne HR medewerker aan te nemen. Mocht het door groei van de organisatie op enig moment wél verstandig zijn een eigen HR functionaris aan te nemen, dan geven wij dat aan.