Onze opdrachtgever is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopkantoren in meer dan tien landen wereldwijd. Het productportfolio bestaat uit vers varkens- en rundvlees en daarvan afgeleide producten voor retail, foodservice en de vleeswarenindustrie. Onze relatie levert aan klanten in de thuismarkten Nederland en Duitsland, andere landen in Europa en in de rest van de wereld.

Voor Farming, hét onderdeel dat verantwoordelijk is voor de aanvoer van vleesvarkens en slachtzeugen van het boerenerf naar de verschillende slachterijen  biggenvoorziening voor vleesvarkenshouders, export van vleesvarkens, biggen en zeugen, zijn we op zoek naar een fulltime Business IT Consultant. Het betreft een permanente functie waarbij je direct bij onze relatie in dienst treedt.

Wat doe je als Business IT Consultant

Als Business IT Consultant ben je de rechterhand van de manager CBA en informatievoorziening. In deze functie houd je je bezig met de optimalisatie van het gebruik van de diverse informatiesystemen. Je kent alle ins en outs van deze systemen en bent de vraagbaak voor je collega’s. Ook lever je een bijdrage aan de realisatie van het ontwerp van een generiek informatiesysteem. Je komt in een enthousiast en gedreven team van 10 collega’s te werken, waarin de samenwerking en onderlinge betrokkenheid groot is. Ben jij die stevige professional die in een dynamische omgeving de weg weet te vinden, dan ga ik graag met je in gesprek.

Functie-inhoud:

 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de informatiesystemen binnen Farming, zodat de processen die hiermee worden ondersteund goed kunnen worden uitgevoerd;
 • Proactief informeren en adviseren over de toepassingsmogelijkheden;
 • Het beheren van software/hardware alsmede autorisaties en authenticaties;
 • Het inventariseren en prioriteren van gebruikerswensen;
 • Het adviseren bij het opstellen en onderhouden van het functionele gedeelte van het systeem;
 • Het signaleren en oplossen van gebruikersproblemen en het houden van contact hierover met beheerder en leverancier. Je bent hierbij de schakel tussen de business en IT;
 • Het beheren en onderhouden van manuals;
 • Participeren in diverse projecten.

Wat verwachten wij van jou?

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van en affiniteit met ICT beheer en informatie systemen;
 • Ervaring met gehele Office Pakket (met name Excel en Access)
 • Kennis van AS400, Cognos en Oracle en SQL databases;
 • Je bent communicatief vaardig en analytisch sterk;
 • Je hebt probleemoplossend vermogen.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

De organisatie biedt een veelzijdige en permanente functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd circa 11.500 medewerkers, innovatieve marktconcepten en heldere kernwaarden. Naast een goed salaris en vakantiegeld zijn er diverse collectieve regelingen waaraan je deel kan nemen. Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op 06-27870101 of wil je direct reageren, mail dan jouw CV en motivatie naar recruitment@nikkelatwork.nl

Systeembeheer; Applicatiemanagement; ICT; Functioneel beheer; Informatiesystemen; Informatievoorziening