Medior Recruitment Consultant – Noord-Limburg

Voor onze opdrachtgever, een jong en dynamisch detacheringsbedrijf in regio Noord Limburg, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Medior Recruitment Consultant.  Onze opdrachtgever detacheert startende en ervaren professionals op mbo-, hbo- en wo niveau in de sectoren Technologie, Bouw & Infra en Supply Chain & Logistiek. Daarbij staat persoonlijk contact centraal. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Medior Recruitment Consultant?

Je bent een echte doener. Iemand die kansen niet afwacht maar ze zelf creëert. Doelstellingen schrikken jou niet af, maar motiveren je. Met jouw overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en lef weet je doelstellingen om te zetten in successen.

Als Medior Recruitment Consultant bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw netwerk binnen de sector Bouw & Infra. Dit doe je door middel van telefonische acquisitie en het bezoeken van je opdrachtgevers. Jij bent een professionele gesprekspartner voor de opdrachtgevers voor wat betreft personeelsvraagstukken, maar je weet tijdens een kop koffie ook precies te achterhalen welke wensen en ambities een kandidaat heeft. Jij haalt energie uit het maken van de juiste match tussen beide partijen: een échte relatiemanager. Daarnaast draag je in deze functie zorg voor de begeleiding van de (nieuwe) Junior Recruitment Consultants.

Je werkdagen zijn dynamisch, om maar even een voorbeeld te noemen: ’s ochtends heb je een kennismakingsgesprek met een kandidaat, vervolgens ga je op weg naar één van je klanten. Terug op kantoor zie je dat je een gemiste oproep en voicemail bericht hebt van een andere klant , die vraagt om mee te denken over de invulling van een specifieke vacature. Met jouw mensenkennis en kennis van de arbeidsmarkt weet je hier nog wel een aantal geschikte kandidaten voor. Je besluit hen diezelfde middag nog te bellen en de vacature voor te leggen.

Wat heb je in huis als Medior Recruitment Consultant

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma met commerciële inslag;
  • daarnaast beschik je over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • je beschikt over een rijbewijs B;
  • je bent fulltime beschikbaar;
  • je beschikt over een flexibele instelling;
  • je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen gedurende je carrière.

Wat heeft onze opdrachtgever je te bieden

Als Medior Recruitment Consultant krijg je de vrijheid om te ondernemen, je eigen netwerk op te bouwen en kansen voor jezelf en anderen te creëren. Je wordt onderdeel van een informeel, jong, ambitieus en professioneel team. Daarnaast investeert onze opdrachtgever in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training en mogelijkheden tot het volgen van scholing. Je wordt continu gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en je krijgt mogelijkheden om je op allerlei gebieden te specialiseren. Denk daarbij aan extra uitdagingen in de vorm van campusrecruitment, accountmanagement, vakgebied specialisme en/of het inwerken van nieuwe collega’s. Naast een marktconform salaris kent onze opdrachtgever ook een uitgebreide bonusstructuur om behaalde successen te belonen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je een baan als Medior Recruitment Consultant wel zitten?

Solliciteer direct!! Neem voor meer info over de vacature contact op met Nikkel Abbing op 06-27870101 of Stan Spierings op 06-83527171