Voor onze opdrachtgever, een jong en dynamisch detacheringsbedrijf in regio Noord Limburg, zijn we momenteel op zoek naar een Marketing Manager! Ben jij die strateeg die de handen graag uit de mouwen steekt, een duidelijke visie heeft op het gebied van marketing en weet jij de juiste praktische toepassingen in te zetten voor een optimaal resultaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Jij weet als geen ander hoe je jouw collega’s kan enthousiasmeren met nieuwe marketingideeën. Als Marketing Manager bij onze opdrachtgever ben je dé expert op gebied van social mediastrategie en kent online marketing voor jou geen geheimen. Je gaat aan de slag met marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Belangrijk is dat je ervaren bent met het werken volgens marketingbudgetten. Jij vertaalt de strategie in draaiboeken voor evenementen en bijvoorbeeld social-mediakalenders. Dankzij jouw kennis en ervaring wordt de best mogelijke content gemaakt en de doelgroep recht in het hart geraakt. Voor zowel interne als externe partijen vorm jij het eerste aanspreekpunt omtrent marketing & communicatie. Je gaat partnerschappen aan en treedt naar buiten als ambassadeur.

Dit neem je mee als Marketing Manager

  • je bent in het bezit van een hbo of wo-diploma in bij voorkeur: Marketing, Communicatie of Commerciële Economie;
  • je beschikt over minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • je bent fulltime (40 uur) beschikbaar;
  • je bent een strateeg en weet een organisatie mee te nemen in de uitvoering;
  • je bent ondernemend en treedt naar buiten als ambassadeur;
  • je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes.
  • je bent in staat om te werken met een budget;
  • je beschikt over een rijbewijs B.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden

Binnen onze opdrachtgever krijg jij de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid om Marketing & Communicatie vraagstukken naar eigen inzicht op te pakken. Jij bent degene die de marketingagenda opstelt voor de organisatie. Daarnaast word je onderdeel van een informeel, jong, professioneel en ambitieus team. Onze opdrachtgever staat altijd open om jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training en scholing naar een hoger plan te brengen. Naast een marktconform salaris kent onze opdrachtgever uiteraard ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het jou gaaf om bij te dragen aan de ambities van deze informele organisatie? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen, neem dan contact op met Nikkel Abbing (06-27870101) of Stan Spierings (06-83527171).