Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiend bureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van technisch personeel, zijn we momenteel op zoek naar een Junior Accountmanager! Ben jij toe aan een veelzijdige commerciële functie, waarin je jouw talent volop kan ontwikkelen? En heb jij de ambitie om Senior Accountmanager of Sales Manager te worden? Lees dan verder!

Bij deze organisatie staat doelgericht werken mét plezier centraal. Je wordt continu gestimuleerd om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Aan de start van je nieuwe job ontvang je een intensieve training, waardoor je op korte termijn een echte professional bent in de vaktechnische detachering. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij je ambities waar kan maken en heeft daarvoor een uitgebreid persoonlijk ontwikkeltraject. Hierdoor heb je de mogelijkheid om na verloop van tijd door te groeien tot Senior Accountmanager of zelfs Sales Manager!

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan een ontspannen en gezonde werksfeer, waarbij je jezelf kan zijn. De werkweek wordt bijvoorbeeld afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel, waarbij door de organisatie gezorgd wordt dat het personeel niets te kort komt. Iedere dag wordt daarnaast een gezonde lunch geserveerd, kan je genieten van heerlijke bonenkoffie en staat er vers fruit voor je klaar. Het harde werken wordt beloond: successen worden gevierd middels jaarlijkse bedrijfsuitjes- en weekenden.

Wat ga je doen als Junior Accountmanager?       
Als Junior Accountmanager bouw je een eigen netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Hiervoor benader je regelmatig vele kandidaten én bedrijven. Op het gebied van recruitment ben je voor de opdrachtgevers een sparringspartner op niveau. Je richt je met name op hoogopgeleide technici binnen een bepaald vakgebied.  Je begeleidt medewerkers welke je tewerk hebt gesteld en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Door succesvol te bemiddelen tussen tevreden kandidaten en opdrachtgevers behaal jij vele successen. Zo ontwikkel je jezelf tot een professionele, oplossingsgerichte gesprekspartner en haal je keer op keer het beste uit jezelf. Je ontvangt hierbij begeleiding van de Salesmanager.

Dit breng je mee
– Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Economie of Commercie.
– Je hebt 0 tot 2 jaar relevante werkervaring.
– Je bent communicatief vaardig en beschikt over overtuigingskracht.
– Je bent resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter.
– Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat hebben we te bieden?          
Een uitdagende functie met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met de opdrachtgever wordt een persoonlijk groeiprofiel opgesteld waarbij jouw doelstelling is om door te groeien tot Senior Accountmanager of Salesmanager. Daarnaast ontvang je:

– Een marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling.
– Een leaseauto (prestatie-afhankelijk).
– Mobiele telefoon.
– 27 vakantiedagen.
– Een opleidingstraject.

Interesse? Solliciteer direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Stan Spierings, op 06-83527171.