Verkoopmedewerker Wild & Gevogelte

Kwaliteitszorg, een compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid, dat is waar het om draait bij onze opdrachtgever. Deze groothandel legt zich toe op het leveren van een grote selectie kwaliteitsproducten aan horecabedrijven in Nederland. Voor het team in Heerenveen zijn we op zoek naar een Verkoopmedewerker Wild & Gevogelte.

De afdeling

Al jaren is onze opdrachtgever toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Nergens in Europa vindt men zo’n groot assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur. Zowel gevogelte, grof als klein wild wordt deskundig, onder optimale omstandigheden, verwerkt in de wildfabriek. Kenmerkend is de veelzijdigheid: panklaar, gefileerd, ontbeend, in delen of geportioneerd op gewicht en vacuüm verpakt. Op het gebied van wild zijn ze dé trendsetter.

Wat ga je doen als Verkoopmedewerker Wild & Gevogelte?

Je bent het visitekaartje van de wild- en gevogelte-afdeling. Je houdt je bezig met het op zorgvuldige wijze uitsnijden, portioneren en snijden van wild & gevogelte en zorgt ervoor dat de schappen er altijd representatief uitzien.

Door jouw kennis van wild en van gevogelte kun je de klanten inspireren en weet je altijd mooie proefgerechtjes te presenteren. Daarmee zorg je ervoor dat de klant het liefst zo snel mogelijk weer terugkeert naar onze vestiging. Ook verricht je alle andere voorkomende werkzaamheden op de afdeling, zoals het informeren van onze klanten en het opgeruimd en netjes houden van de afdeling.
Wil je ruimte voor jouw inspiratie in wild? Solliciteer dan direct want dan is dit zeker iets voor jou! Wil je meer info? Bel dan even met Rob Kruis op 06-10832524.

Wat heb je in huis als Medewerker Wild & Gevogelte?

  • Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau in relevante richting.
  • Dit heb je aangevuld met ervaring in het Wild & Gevogelte, bijvoorbeeld als Poelier.
  • Je hebt de ambitie om met Wild & Gevogelte toonaangevend in de regio te zijn.
  • Je bent accuraat, representatief en commercieel ingesteld.
  • Daarnaast heb je meer dan gemiddeld kennis van het totale wild- en gevogelte pakket en kan deze kennis ook op medewerkers overdragen.
  • Je bent sterk in het beheren van het HACCP systeem.
  • Ten slotte ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook ’s avonds en op zaterdag te werken.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt jou een marktconform salaris en een uitstekende bedrijfspensioenregeling, en je komt werken in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en handelsgeest met een energiek team. Ook heb je recht op diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering).