Kwaliteitszorg, een compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid, dat is waar het om draait bij onze opdrachtgever. Deze groothandel legt zich toe op het leveren van een grote selectie kwaliteitsproducten aan horecabedrijven in Nederland. Voor het team in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Verkoopmedewerker Kaas

De afdeling

Op de afdeling Kaas, Zuivel & Koeling wordt een groot assortiment aan kwaliteitsproducten gepresenteerd in gekoelde ruimtes. Onze opdrachtgever doet er alles aan om de hoge kwaliteit te waarborgen. De keus is aan de klant: verse kaas van het mes, voorvepakte kaas, uit eigen land of juist geïmporteerd.

Ook het assortiment Zuivel is breed. Klanten hebben een ruime keuze uit melkproducten, (kruiden)roomboter, verse eieren en eierproducten, kwark, desserts en slagroom. Onze opdrachtgever importeert veel producten zelf. Om binnen deze afdeling aan de slag te gaan is een voorliefde voor kaas en zuivel een vereiste. .

De functie

Als Verkoopmedewerker Kaas ben jij het visitekaartje van de Kaasafdeling. De presentatie van de producten is erg belangrijk, maar ook de actieve verkoop van producten behoort tot de functie. Klanten komen bij jou graag om advies vragen doordat jij vasthoudt aan een optimale en opgeruimde presentie van de afdeling, inclusief kaasproducten verschillend per seizoen.

Jij kunt je specialisme met kaas hier helemaal kwijt. Je gaat werken met een uitgebreid assortiment aan Hollandse kazen en zuivel en een groot assortiment aan buitenlandse kazen. Jij adviseert en informeert onze klanten, waarbij je tevens advies geeft over lekkere combinaties met bijvoorbeeld noten en brood. Van belang is dag je flexibel inzetbaar bent op wisselende tijden én in het weekend (40 uur per week).

Ben jij diegene die wij zoeken?

 • Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau en daarnaast enkele jaren ervaring in een relevante functie.
 • Je hebt een grote passie voor kaas en beschikt over bovengemiddelde kennis van zowel binnen- als buitenlandse kazen.
 • Je hebt affiniteit met de horecabranche.
 • Je brengt jouw enthousiasme over op onze klanten en hebt een klantgerichte instelling.
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent representatief en zorgt samen met het team voor een optimaal lopende Kaasafdeling.
 • Ten slotte ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken (40 uur per week).

Wij bieden voor deze functie

 • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
 • Een marktconform salaris;
 • Werken in een gevarieerd en enthousiast team;
 • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling;
 • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering).

Interesse? Solliciteer direct! Heb je vragen, neem dan contact op met Rob Kruis op 06-10832524.