Chef Vis Breda

Kwaliteitszorg, een compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid, dat is waar het om draait bij onze opdrachtgever. Deze groothandel legt zich toe op het leveren van een grote selectie kwaliteitsproducten aan horecabedrijven in Nederland. Voor het team in Breda zijn we op zoek naar een Chef Vis.

De afdeling

De visafdeling van is groots van opzet met een professionele uitstraling. De inkopers van onze opdrachtgever kopen dagelijks de beste kwaliteit vis in de op de visafslagen door heel Europa. De medewerkers op de visafdeling werken veelal al jaren met vis en visproducten en kunnen precies vertellen welke vis per seizoen beschikbaar is. Daarnaast denken zij graag mee met de klant over de verwerkingsmogelijkheden van de verschillende soorten vis.

Wat ga je doen als Chef Vis?

Als Chef van de visafdeling breng je je passie voor vis en zeevruchten over op zowel de klanten als op het team. In deze functie inspireer je de klant met vernieuwende visrecepten en zorg je uiteraard voor een optimale presentatie van de afdeling. Als echte vakman of -vrouw adviseer en informeer je de klanten en heb je een coördinerende en controlerende taak met betrekking tot het voorraadbeheer. Doordat je zorgt voor een goede kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting, draag je bij aan een optimale samenwerking, waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. In deze functie kun je jouw vakkundigheid echt kwijt: je bereidt de vis voor zoals de klant dit wenst: gefileerd, geportioneerd of vacuüm verpakt. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en samen met het team voor het succes van de visafdeling. Je rapporteert in deze functie aan de Vestigingsmanager.

Wat heb je in huis als Chef Vis?

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-afleiding in relevante richting.
  • Je beschikt over minimaal 2-5 jaar leidinggevende ervaring in een relevante functie.
  • Natuurlijk deel je onze passie voor vis en heb je affiniteit met de horeca.
  • Je bent een vakman met meer dan gemiddelde kennis van verse vis, schaal- en schelpdieren.
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent accuraat, representatief en commercieel ingesteld.
  • Je bent sterk in het beheren van het HACCP-systeem en weet medewerkers hierin mee te krijgen en te coachen.
  • Je bent flexibel inzetbaar en je bent bereid om ook ’s avonds en op zaterdag te werken.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt jou een marktconform salaris en een uitstekende bedrijfspensioenregeling, en je komt werken in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en handelsgeest met een energiek team. Ook heb je recht op diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering).