HR Manager (ingevuld)

Ben jij de HR Manager die A. Jansen B.V. naar de volgende stap op het gebied van HR gaat brengen?  Wil jij een overstap maken en werken voor een werkgever die in jou investeert en jouw talenten erkent, verder ontwikkelt en beloont. Kwaliteit, service, innovatie en doelgerichte focus zijn de belangrijkste pijlers. ‘Gewoon doen’ zijn de sleutelwoorden bij het aangaan van uitdagingen. Wil jij een afwisselende baan en werken in een internationale organisatie waar een informele en levendige werksfeer heerst

In deze nieuwe rol van HR Manager ben je verantwoordelijk voor het bepalen van het strategisch beleid evenals de operationele uitvoering hiervan. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management en bent een volwassen sparringpartner voor de Algemeen en Financieel Directeur.

In deze rol krijg je te maken met HR gerelateerde zaken in de breedste zin van het woord. Je rapporteert aan de Financieel Directeur en werkt samen met het management aan de optimalisatie van de HR organisatie.

Wat ga je doen als HR Manager?

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het strategisch HR plan op en zorgt voor een adequate uitvoering hiervan;
  • Je verzorgt de werving en selectie van nieuwe medewerkers;
  • Je maakt beleid met betrekking tot opleidingen en trainingen, maar ook de inkoop hiervan behoort tot je taken;
  • Je onderhoudt van contacten met externe partijen;
  • Je bent op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving aangaande arbeidszaken en past deze in de praktijk toe;
  • Je informeert medewerkers ten aanzien van individuele vragen op het terrein van HR, personele regelingen en opleidingen;
  • Je ondersteunt het management bij de uitvoering van de functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en up-to-date houden van functieprofielen;
  • Je signaleert knelpunten en doet voorstellen ter verbetering.

Wat heb je in huis als HR Manager?

Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau afgerond in een HR gerelateerde richting en hebt daarnaast minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt bij voorkeur ervaring in de branche en met het werken met verschillende cao’s. Je steekt graag zelf de mouwen uit de handen en staat stevig in je schoenen. Je bent zelfstandig en durft beslissingen te nemen op een juiste manier. Als persoon ga je makkelijk met mensen om en ben je een empathische persoonlijkheid die snel mensen voor zich kan winnen.

Wat heeft A. Jansen je te bieden?

 Een werkomgeving in een informele sfeer, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor doorgroei, ontwikkeling en opleiding.

Interesse?

Solliciteer direct!! Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op 06-27870101.