Wie voor Harmony als ECM Consultant werkt, verveelt zich nooit.
Kus kikkers, en zie hoe ze transformeren tot prinsen.
Change management is altijd creatief, vergt fris denken en biedt tal van groeikansen.
Harmony kan ook voor jou dé springplank zijn.

Heb je al je eerste stappen gezet in jouw professionele carrière en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Betekent ECM voor jou meer dan alleen een kreet? Wanneer je persoonlijk contact en plezier in je werk erg belangrijk vindt én groei essentieel, dan willen ze jou graag als nieuwe collega verwelkomen en ga je je zeker thuis voelen bij Harmony. Ze willen je graag helpen het beste uit je eigen leven en het leven met anderen te halen. Dit houdt onder meer in dat ze jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen. Bij Harmony kun je rekenen op een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

Wat ga je doen als ECM Consultant?

Als ECM Consultant werk je bij klanten in de financiële sector, dienstverlening en logistiek. De werkzaamheden vinden plaats in Nederland of België; bij de klant of vanuit kantoor/huis. Je bent de brug tussen de klanten en Documisation en onze oplossingen. Omdat Harmony graag helpt je persoonlijke doelstellingen te realiseren, zijn wij er zeker van dat je enorm bij zult dragen aan de realisatie van de doelstellingen en groei van Harmony. Uiteraard help je klanten op professionele wijze bij de realisatie van hun doelstellingen op het vlak Enterprise Content Management. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het ontwikkelen van oplossingen binnen de Document Life Cycle, en het inrichten bijbehorende processen. Platformen waarop we o.a. ontwikkelen zijn in Alfresco’s Digital Business Platform (Content, Process en Governance Services), en op de CCM platfomen van Scriptura Engage, StreamServe en ITP.

Wat heb jij in huis als ECM Consultant?

Je hebt bij voorkeur een opleiding HBO Bedrijfskundige Informatica of ICT afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Er is aantoonbare  affiniteit en eventueel ervaring in een van de volgende omgevingen: DMS, RMS, WFM (ECM, de Document Life Cycle). Heb je gewerkt met Alfresco’s Digital Business Platform, Scriptura, OpenText™ Communications Center Enterprise (voorheen StreamServe), Exstream of Kofax Customer Communications Manager™ (voorheen ITP) dan is dit meer dan een pré. Je bent bekend met scripting-talen of talen als C#, Java (Script) en/of (ASP).NET. Als persoon ben je analytisch en in staat om problemen op te lossen. Je bent secuur, proactief en resultaatgericht. Je kunt prima zelfstandig maar ook in teamverband werken. Je bent communicatief zeer vaardig.

Wat heeft Harmony te bieden?

  • Ruimte (tijd én budget) voor en ondersteuning bij persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleiding en training;
  • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring;
  • 8,5% vakantiegeld;
  • 13e maand;
  • Pensioenregeling;
  • Collectieve ziektekostenverzekering;
  • Laptop en GSM;
  • Leaseauto + tankkaart.

Harmony ondersteunt zijn medewerkers maximaal in hun persoonlijke en professionele groei. Verder stelt Harmony de behoefte van de klanten centraal en biedt (maat)oplossingen voor complexe ICT vraagstukken. Integriteit, continuïteit en plezier zijn de kernwaarden van waaruit zij zaken doen. Harmony is gespecialiseerd in het uitvoeren van Alfresco- Scriptura-, StreamServe- en ITP-projecten voor (inter)nationale topbedrijven.

Interesse?

Solliciteer direct!! Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op 06-27870101