Wil jij het Consultancyteam van Proteus Systems gaan versterken als ERP Consultant? Wij zoeken een:

(full time) ERP Consultant (m/v)

Over Proteus !

Bij Proteus Systems werk je aan innovatieve softwareoplossingen die er voor zorgen dat alle bedrijfsprocessen van de klant volledig geïntegreerd worden. Processen worden daardoor inzichtelijker, beheersbaarder en zorgen uiteindelijk voor hogere marges. Proteus richt zich met name op de interieurbouw, houthandel, afbouw en de plaatverwerkende industrie.

Het bedrijf doet dit al ruim 25 jaar met passie, inzet en een enorme kennis van de markt. Proteus Systems is de bekendste softwareleverancier binnen de interieurbouw en heeft de ambitie om dit ook binnen de andere branches te bereiken.

Wat ga jij doen als ERP Consultant bij Proteus?

  • Je helpt klanten bij de implementatie van de ERP software.
  • Je houdt je bezig met het inventariseren van de bestaande processen van de klant, aan de hand van het implementatieplan.
  • Je doet verbetervoorstellen en richt je de software zodanig in dat deze maximaal aansluit bij de behoefte van de klant.
  • De implementatieprojecten zijn multidisciplinair, dus je werkt samen met vrijwel alle afdelingen van het bedrijf zoals engineering, productie, projectplanning, logistiek en finance.
  • De klanten zijn kleine of middelgrote ondernemingen waardoor je regelmatig  met verschillende projecten gelijktijdig bezig bent.
  • Projecten worden voornamelijk bij klanten op locatie uitgevoerd, maar er zullen ook werkzaamheden op het kantoor in Waardenburg plaatsvinden.
  • Afhankelijk van de grootte van het project, ben je verantwoordelijk voor de hele implementatie of werk je in een team samen met andere consultants en de projectleider. Uiteraard kun je altijd terugvallen op de ervaren collega’s, het support team of de software engineers.
  • Je maakt deel uit van een team met enthousiaste professionals. Je werkt ook mee aan verdere verbetering van de dienstverlening en het product. Je staat klaar voor je collega’s net zo goed als zij jou altijd zullen helpen.

Wat heb jij in huis als ERP Consultant

Je hebt een HBO- of WO-opleiding voltooid, bijvoorbeeld in de richting technische bedrijfskunde, technische informatica of Business IT & Management. Bij voorkeur heb je enige ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je kunt zelfstandig werken en bent bestand tegen een stootje. Pro-activiteit en initiatief nemen is je niet vreemd. Verder ben je in staat om zelf informatie op te halen en durf je te vragen. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

 Wat heeft Proteus te bieden?

Het betreft uiteindelijk een vaste baan, standplaats Waardenburg, 40-urige werkweek. Goed startsalaris, pensioen en bonusregeling, 25 vakantiedagen.

Proteus maakt samen met Trimergo, Bemet International en Ridder Data Systems deel uit van de Trivest Software Group. Dit is een internationale leverancier van project ERP software binnen meerdere sectoren van de projectgestuurde industrie. De groep telt momenteel 245 medewerkers en heeft 2800 klanten in 27 landen binnen Europa en Amerika.

Interesse?

Solliciteer direct!! Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op 06-27870101 of Steffy Loontjens op 06-53921190.