Ben jij als Manager Marketing & Communicatie op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel ruimte voor eigen inbreng en in staat het huidige beleid naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn voor een toonaangevende internationale groothandel op zoek naar een Manager Marketing en Communicatie die deze ambitie heeft. In deze rol ben je verantwoordelijk voor ontwikkelen, implementeren en uitdragen van het Marketing & Communicatiebeleid binnen de organisatie. Je stuurt een team aan van 5 medewerkers. Je neemt tevens plaats in het MT en rapporteert direct aan de directeur/eigenaar.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

 • Stelt voor aanvang van elk nieuw boekjaar een jaarplan op inclusief het bijbehorend budget en de te bereiken doelstellingen
 • Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het uitdragen en bewaken van het Marketing & Communicatie- en merkenbeleid.
 • Volgt marktontwikkelingen en –trends en zet die informatie in ten behoeve van het verbeteren van de marktbenadering en marktbewerking.
 • Bouwt actief aan een adequaat netwerk ter ondersteuning van een effectieve marketing- en publiciteitsinspanning van de organisatie.
 • Controleert, bewaakt en is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de afdeling waaronder reclame-uitingen, website en Public Relations.
 • Creëert bij de interne organisatie draagvlak voor het Marketing & Communicatie beleid.
 • Draagt zorg voor de beheersing van het vastgestelde kostenbudget ten behoeve van alle marketing activiteiten en de te behalen doelstellingen.
 • Het analyseren van events, deals, mailings, overige reclame uitingen on- en offline en het verbeteren of vernieuwen hiervan.
 • Stimuleert medewerkers in hun ontwikkeling teneinde de prestaties te optimaliseren en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.
 • Draagt zorg voor een optimaal werkklimaat door het creëren van openheid en vertrouwen.
 • Communiceert de visie en strategie op heldere wijze, draagt zorg voor draagvlak hiervoor binnen de organisatie en vertaalt de doelstellingen naar concrete acties.
 • Initieert en begeleidt nieuwe campagnes en vraagstukken op Marketing & Communicatie gebied.

Wat heb jij in huis als Manager Marketing en Communicatie?

 Je hebt een HBO opleiding in een commerciële of marketing gerelateerde richting afgerond. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. MS office kent geen geheimen voor je en het is een pré als je bekend bent met UNIT 4. Als persoon beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent iemand die mensen graag meeneemt naar een hoger level. Ook ben je een aanpakker en je kunt logisch denken. Je ziet dingen, handelt direct en bent flexibel qua instelling. Verder toon je eigen initiatief, heb je doorzettingsvermogen, sta je stevig in je schoenen en ben je stressbestendig. Leidinggeven is je 2e natuur. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Competenties

Intrinsieke gedrevenheid, klant- en servicegerichtheid, commerciële en bedrijfsmatige instelling, creativiteit,  overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen

Interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaande link, wil je meer informatie neem dan contact op met Nikkel Abbing op 06-27870101.

Solliciteer direct!