Voor de versterking van het  services team van Trimergo zijn we op zoek naar een:

(full time) Consultant ERP (m/v).

Over Trimergo

Trimergo ontwikkelt en implementeert ERP software voor de project gestuurde industrie. In tegenstelling tot conventionele ERP software gaat de software uit van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service.

Sinds de oprichting van Trimergo in 2001 werken ruim 10.000 mensen in binnen- en buitenland met Trimergo software, van MKB tot multinationals. Deze bedrijven bevinden zich in alle project gestuurde sectoren zoals on- en offshore, scheepsbouw, jachtbouw, speciaal apparaten-machinebouw, staalconstructie, piping en interieurbouw.

Wat ga jij doen als Consultant bij Trimergo

Als consultant help je klanten bij de implementatie van de ERP software. Aan de hand van het implementatieplan houd je je bezig met het inventariseren van de bestaande processen van de klant, doe je verbetervoorstellen en ga je de software zodanig inrichten dat deze maximaal aansluit bij de behoefte van de klant. De implementatieprojecten zijn multidisciplinair, want je werkt samen met vrijwel alle afdelingen van het bedrijf zoals engineering, productie, projectplanning, logistiek en finance.

Het werk vindt voornamelijk bij klanten op locatie plaats, maar er zullen ook werkzaamheden op het kantoor in Apeldoorn kunnen plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van het project ben je verantwoordelijk voor de hele implementatie of werk je in een team samen met andere consultants en de projectleider. Uiteraard kun je altijd terugvallen op de ervaren collega’s, het support team of de software engineers.

Je maakt deel uit van een team met enthousiaste professionals. Je werkt ook mee aan verdere verbetering van de dienstverlening en het product. Je staat klaar voor je collega’s net zo goed als zij jou altijd zullen helpen.

Wat heb jij in huis als Consultant ERP

  • Een voltooide HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting technische bedrijfskunde, technische informatica of Business IT & Management
  • Een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht
  • Affiniteit met software en ICT
  • Enige ervaring in (projectmatige) productie omgevingen / Enige ervaring met bedrijven die in de projectmatige werkende maakindustrie actief zijn
  • Zin in een uitdaging om je te verdiepen in de complexiteit van deze bedrijven
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling
  • Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat heeft Trimergo te bieden?

Het betreft uiteindelijk een vaste baan, standplaats Apeldoorn,40-urige werkweek; eventueel minder uren zijn bespreekbaar, Goed startsalaris,Individueel employee benefits-pakket (pensioen, arbeidsongeschiktheid, e.d.)

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nikkel Abbing op 06-27870101 of