Manager Projectmanagement en Systemen

Ben jij de inspirerende, motiverende, gedreven Manager Projectmanagement en Systemen die de binnen de afdeling P&O Processen en Systemen verder kan professionaliseren? Welkom bij Sligro Food Group…

Dit is de rol
Als Manager Projectmanagement en Systemen stuur je een team aan van 2 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het functioneel beheer en implementaties alle e-HRM applicaties en P&O informatiesystemen. Verder begeleidt je diverse innovatieve of verbeterprojecten voor de afdeling P&O e (denk hierbij aan projecten rondom digitale handtekeningen, narrowcasting en de implementatie van flexcontracten), maar ben je eveneens betrokken bij Sligro Food Group brede projecten. Je bent verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en optimalisering van de afdeling processen en systemen op inhoud, proces en de ontwikkeling van jouw medewerkers. Je levert een actieve bijdrage aan het strategisch en tactisch beleid en vertaalt dit naar operationeel beleid. Je rapporteert aan de adjunct directeur P&O.

Wat is nog meer onderdeel van je functie?

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het jaar- en meerjarenplan van je afdeling.
  • Het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen.
  • Zorgdragen voor de borging van nieuwe processen en systemen binnen de gebruikersorganisatie.
  • Je bent opdrachtgever richting de afdeling ICT
  • Het onderhouden van contacten met externe partijen zoals IT consultants, leveranciers en partners voor P&O systemen.
  • Je ontwikkel actief kennis en volgt ontwikkelingen in het eigen vakgebied en speelt hier op in.
  • Je informeert en adviseert Directie, Management , P&O en ICT omtrent ontwikkelingen en vraagstukken op het gebied van P&O processen en systemen.
  • Je voert afdelingsoverleg en bent onderdeel van het MT van de afdeling P&O.
  • Je houdt presentaties voor de afdeling P&O en Sligro Food Group breed.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van alle gevraagde rapportages voor Management en Directie.

Wat heb jij in huis ?

Je hebt een WO opleiding bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde afgerond en hebt affiniteit en ervaring met cloud based oplossingen. Projectmanagement is je niet vreemd en je bent bij voorkeur Prince 2 of IPMA gecertificeerd. Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt uitstekend plannen, prioriteiten stellen en organiseren. Verder heb je ervaring met analytics en vind je het leuk om jezelf hierin te ontwikkelen. Je kunt op pragmatische wijze beleid formuleren en handen en voeten geven. hebt een heldere visie op change management en bent een inspirerende en motiverende leidinggevende. Je hebt kennis van en ervaring met ESS en MMS-systemen (Succesfactors is een pre). Als persoon ben je iemand die voor zichzelf opkomt, snel kan denken, hands on is, communicatief vaardig is en ben je in staat om anderen te triggeren.

Dit biedt Sligro
Sligro biedt jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om onze afdeling Processen en Systemen naar het volgende niveau te ontwikkelen. Bovendien zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf naar een hoger level te tillen.

Interesse?

Via onderstaande link kun je direct je motivatie en CV uploaden, wil je meer informatie neem dan contact op met Nikkel Abbing op 06-27870101.

Solliciteer direct !!