Stroop jij graag je mouwen op? Heb je ervaring in de AGF-sector of lijkt het je leuk om meters te maken in deze branche? Snap jij dat vers ook echt vers moet zijn? Dan word jij misschien wel de kersverse collega bij Aartsen Fruit!

Can you make a kiwi fly? Aan de slag als magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker groenten en fruit krijg je elke dag de nodige dosis arbeidsvitaminen binnen. Je steekt de handen uit de mouwen: dit doe je door zoveel mogelijk orders te pikken en vrachtwagens te laden en lossen. Kwaliteit is waar het om draait bij aartsenfruit; alle binnenkomende groenten en fruit moeten er tiptop uitzien. Aan jou de belangrijke taak om alles met een kritisch oog te controleren.

Je gaat aan de slag met het verzamelen van (telefonische) bestellingen, die je verwerkt in het systeem. Aarstenfruit hecht veel waarde aan collegialiteit; je gaat zelfstandig te werk, maar hebt wel aandacht voor collega’s die een helpende hand nodig hebben. Samen maken we het werk lichter.

Word onderdeel van het team van aartsenfruit: dit ben jij!
Een positieve instelling maakt niet alleen jouw dag beter, ook die van aartsenfruit en die van de klanten. Je bent vooruitstrevend en hebt altijd oog voor goede kwaliteit en hygiëne – iets dat belangrijk is in de AGF-sector. Een doener, dat ben jij.

Jouw achtergrond?

  • Je hebt een relevante opleiding in logistiek, horeca of tuinbouw.
  • Hoewel een relevante opleiding een pre is, is het geen noodzaak. Jij ziet jezelf als een echte aanpakker die bereid is om te werken, leren en groeien bij aartsenfruit.
  • Je woont in de omgeving van Venlo.

Het aanbod
Aartsen Fruit stelt hier graag iets tegenover. Aartsenfruit is een echt dynamisch familiebedrijf waar orde, netheid en discipline tot de kernwaarden behoren. Ze staren zich niet blind op diploma’s; Aartsen Fruit vindt dat je met talent, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis discipline al een heel eind komt. Wat betekent dat voor jou?

  • Een meer dan marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
  • Zelfstandig werk in een afwisselende en uitdagende werkomgeving.
  • Jezelf ontwikkelen in een groeiende en financieel gezonde organisatie.

“We go the extra mile. Not just for fresh fruit and vegetables, but also for you.”

Solliciteren doe je zo
Weet jij laden en lossen naar een hoger niveau te tillen en ga je elke dag fluitend aan het werk? Overtuig mij dan met je cv en motivatiebrief en ervaar zelf de vrijheid en mogelijkheden van deze functie je kunt deze sturen naar recruitment@nikkelatwork.nl. Vragen over deze baan? Nikkel Abbing (06-27870101) vertelt je graag meer over deze job.

Over Aartsenfruit
Aarstenfruit ademt groenten en fruit, iets wat ze al meer dan 100 jaar doen. Ze doen er alles aan om onze groenten en fruit verser dan vers bij de vestigingen in de Benelux of Hong Kong te krijgen. Dit doen ze samen met hun partners, die zich in alle hoeken van de wereld bevinden en voor hen de beste én mooiste groenten- en fruitsoorten telen. Dit maakt aartsenfruit de enige echte internationale gateway voor groenten en fruit. Niets is aartsenfruit te gek: als het moet, laten ze zelfs een kiwi vliegen. Vlieg jij met ze mee?