Opgericht in 1923 en van oorsprong een Brabants familiebedrijf, dat is De Rooy. Jarenlange ervaring, technisch inzicht, weten wat de markt vraagt en grote betrokkenheid. Met deze kwaliteiten heeft De Rooy door de jaren heen een toonaangevende positie in geheel Europa verworven, waardoor men uitgegroeid is tot een multinationale marktspeler gespecialiseerd in custom made transport. Naast transportoplossingen op maat biedt De Rooy andere logistieke diensten zoals warehousing en distributie.

Slagvaardig en snel schakelen binnen een gemoedelijke en informele hands-on cultuur waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. De Rooy zet sterk in op langdurige relaties en is dan ook trots te mogen werken voor toonaangevende internationale organisaties over de hele wereld. Verder is eén van de grote passies van de familie De Rooy de deelname aan DAKAR, al sinds 1982. Een rally waar men met inzet van eigen innovatieve technieken meedraait in de top van de formule 1 in truckracing.

De afdeling ICT van De Rooy is gevestigd in het hoofdkantoor in Son. Het team is o.a. verantwoordelijk voor de installatie, configuratie en ondersteuning van alle ICT systemen over de volle breedte. Ter uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een:

Systeembeheerder

Wat ga je doen in deze functie?

 Als Systeembeheerder bij De Rooy krijg je te maken met een groeiende organisatie waar ICT een steeds belangrijkere rol speelt. De locaties in Son en Oud Gastel zijn je werkgebied. Je gaat werken aan de verbetering van de inrichting om de ICT omgeving nog professioneler en stabieler te maken. Verder zorg je ervoor dat alle systemen altijd up to date zijn. Security is een aandachtspunt binnen deze functie. Samen met het team krijg je de ruimte om alles te optimaliseren.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden als Systeembeheerder:

  • Verantwoordelijk voor installatie, configuratie en ondersteuning van de ICT systemen over de volle breedte. (Servers, PC, Laptop en mobiele telefoons)
  • Draagt zorg voor het technisch beheer van hardware en software.
  • Controle van externe toegang, wifi netwerk, netwerkswitches en serverpark.
  • Medeverantwoordelijk voor de inrichting van de infrastructuur en de daarbij behorende security.
  • Verantwoordelijk voor het draaien van updates.
  • Initiëren, draaien en bewaken van projecten op ICT vlak binnen de hele organisatie.
  • Signaleert knelpunten en speelt hier op adequate wijze op in.
  • Fungeert als vraagbaak voor Directie, management en medewerkers.
  • Ontwikkelt actief kennis en volgt ontwikkelingen met betrekking tot het eigen verantwoordelijkheidsgebied – speelt hier op adequate wijze op in.
  • Neemt deel aan teamoverleg en afdelingsoverleg.

 Wat heb jij in huis als Systeembeheerder:

 Een afgeronde HBO opleiding informatie en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent MCSE Server infrastructure gecertifieerd. Verder ben je bekend met Navision, Microsoft, EDI en security. Het is een pré als je gewerkt hebt met Exact en Transics. De Engelse taal beheers je volledig en bij voorkeur heb je kennis van de Duitse taal. Als persoon ben je communicatief sterk, proactief, kun je zaken goed onderbouwen en ben je in staat om snel zaken zelfstandig op te pakken. Je bezit over een gezonde dosis overtuigingskracht en bent planmatig sterk.

Arbeidsvoorwaarden:

Als Systeembeheerder heb je veel vrijheid en werk je in een informele, slagvaardige en hands-on werkomgeving waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar recruitment@nikkelatwork.nl, wil je meer informatie bel dan met Nikkel Abbing op 06-27870101